Professionel service af stinkskabe

Står du og mangler en fast servicepartner til kontrol og måling af stinkskabe? Hos PN Engineering Vest træder vi gerne til som jeres faste servicepartner. 

Vi tilbyder vores kunder at tegne en fast servicekontrakt, hvor deres stinkskabe automatisk bliver målt og testet af bestemte tidspunkter afhængigt af kontraktens terminer.

Vi hjælper også gerne ved enkeltstående kontrol af stinkskabe, også hvis behovet opstår mere akut.

Med en årlig stinkskabsservice sikrer I: 

  • Forlængelse af produktets levetid
  • At stinkskabet yder den rigtige personbeskyttelse
  • Opfyldelse af kravene til sikkerhed

Service anbefales 1 gang årligt

EU og Arbejdstilsynet i Danmark er i dag med til at sikre reguleringen af stinkskabssikkerheden, således alle krav til både miljø, sikkerhed og sundhed overholdes. Disse krav defineres af DS 457, som gælder ved både stinkskabe, ventilationsautomatik og dokumentation. 

Anbefalingen her lyder, at stinkskabe bør gennemgå et serviceeftersyn minimum én gang årligt. På den måde sikres det, at alle sikkerhedsmæssige funktioner ved stinkskabe fungerer optimalt, og sikkerheden kan samtidig efterprøves under kontrollerede forhold. 

Dette indebærer bl.a. en test af, om den påkrævede ventilation er til stede, som skal sikre, at arbejdet med stinkskabet foregår under sundhedsmæssige og sikre rammer. Vores anbefaling er, at der udføres service på ventilationsanlæg to gange årligt, hvilket vores teknikere også kan hjælpe med.

Anbefalingen lyder på én gang årligt, uanset stinkskabets alder.

Hvad indebærer et serviceeftersyn af stinkskabe?

Hos PN Engineering Vest foretager vi alle de nødvendige kontroller ved et serviceeftersyn, som er nødvendige for at opretholde sikkerhed og funktionsdygtighed. Servicet er også altid inklusiv en Onsite test/sporgasmåling.

Ved servicet gennemgås og efterprøves stinkskabets tekniske og funktionelle elementer. Det er med til at sikre, at der ikke løbende opstår problemer med driften eller øgede sikkerhedsrisicis – udfordringer, som kan sætte en stopper for driften og være en dyr affære. 

Den løbende vedligehold og servicet er således en investering, der kan forlænge stinkskabets levetid og samtidig opretholde en sikker arbejdsplads.

Vil du gerne læse om stinkskabsnormen DS 457, kan du læse mere her. Du er også altid velkomne til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Service udført af professionelle teknikere

Hos PN Engineering Vest er alle vores medarbejdere kvalificerede til at servicere og kontrollere alle former for stinkskabe. Dette gælder også på tværs af modeller og fabrikater. 

Vores professionelle og erfarne serviceteknikere vil således komme ud til at jer serviceeftersyn og sørge for, at alt spiller. 

Vil du gerne høre mere om vores årlige servicesyn? Du er altid velkommen til at kontakte os direkte eller udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigt muligt. 

Vores referencer

zystm-logo-662x441@2x.png
Eluw.png
LV-logo.png
faelles@2x.png
Nn_logo_rgb_blue_large@2x.png
Netavent.png
waldner.jpg
Corp_Red_RGB-web1@2x.png
1200px-Leo_Pharma_logo@2x.png
labmodul-logo.jpg
bubble